TILBUDS-MENUER I VORES HYGGELIGE RESTAURANT

Menu 1
FORRET
:
Frit valg – Nr. 1, 4, 7 eller 8

HOVEDRET:
 Oksemørbrad
nr. 50 med rødvinssauce 
nr. 48 med bearnaisesauce 
nr. 51 med madagascarpeber og champignon i flødesauce

*Til kødretter serveres med friske grønsager og dagens kartoffel

 

DESSERT:
Nr. 55 Tiramisú
Nr.56 Italiensk istrøffel

3 retter kun 370,-

Menu 2
FORRET
: Frit valg – Nr. 1, 4, 7 eller 8

HOVEDRET: Pizza eller pasta frit valg fra menukortet

2 retter kun 165,-

KOLD BUFFET

Skal bestilles i god tid. min. 10 kuverter

Kun 185,-

Pavarotti ud af huset menukort

ANTIPASTI / FORRETTER

1- Frutti di mare (90,-)
alt godt fra havet (kold marineret skaldyrstallerken)

2- Gamberetti gratinati (90,-)
gratinerede rejer i hvidvin og hvidløg

4- Rejecocktail (90,-)

5- Antipasto italiano (95,-)
forret med ægte italienske specialiteter

6- Carpaccio di Bresaola (95,-)
lufttørret oksefilet med parmesanost, olivenolie og citron

7- Caprese (90,-)
mozzarellaost, friske tomater og basilikum

8- Vitello tonnato (95,-)
marineret kalvefilet med krydret tunmousse


INSALATE / SALATER

9- Napoletana (85,-)
tomat, kapers, ansjoser og oliven

10- Alla Greca (90,-)
salat med fetaost, tomat, agurk, løg og oliven

* Serveres med brød og bruschetta

PASTE / NUDLER

11- PENNE CASARECCE (96,-)
makaroni med bacon, kødsauce, fløde og parmesanost

12- PENNE ALL’ ARRABBIATA (96,-)
makaroni med bacon, løg, tomatsauce, chili, hvidløg og parmesanost

12A- PENNE CON VERDURE (VEGETAR) (96,-)
med friske grøntsager i tomatsauce med parmesanost

13- SPAGHETTI MARINARA (98,-)
alt godt fra havet (skaldyr)

14- SPAGHETTI BOLOGNESE (90,-)
med kødsauce og parmesanost

15- SPAGHETTI CARBONARA (96,-)
med bacon, æg, parmesanost og fløde

16- SPAGHETTI AMATRICIANA (96,-)
med bacon, skinke, tomatsauce, hvidløg og parmesanost

17- PENNE AL SALMONE (98,-)
med laks, rejer, kaviar og fløde

18- TORTELLINI AL PESTO (95,-)
nudler fyldt med kød i basilikumsauce, fløde og parmesanost

19- TORTELLINI ALLA PANNA (95,-)
nudler fyldt med kød, flødesauce med skinke, champignon, æg og parmesanost

20- LASAGNA (95,-)

21- PENNE AL FILETTO (99,-)
strimler af oksemørbrad og løg i tomatsauce og parmesanost

* EKSTRA TILBEHØR FRA 5,-

GELATI / DESSERT

55- Tiramisú (75,-)
venetiansk specialitet
56- Istrøffel (75,-)
italiensk isspecialitet

BAMBINO / BØRENEMENU

(under 12 år)
58- Lasagna Bambino (75,-)
59- Pizza Bambino (75,-)
tomat, ost, skinke og pølser
60- Spaghetti Bambino (75,-)
med kødssauce

PIZZA

25- PIZZA MARGHERITA (80,-)
tomat og ost

26- PIZZA CAPRICCIOSA (94,-)

tomat, ost, skinke og champignon

27- PIZZA QUATTRO STAGIONI (95,-)
tomat, ost, skinke, champignon, oliven og artiskok

28- PIZZA TROPICALE (95,-)
tomat, ost, skinke og ananas

29- PIZZA PEPPERONI (95,-)
tomat, ost, pepperoni, champignon og skinke

30- PIZZA CARPACCIO (98,-)
tomat, ost, lufttørret oksefilet, parmesanost og rucolasalat

31- PIZZA MARINARA (95,-)
tomat, ost, rejer, krabbekød, muslinger og blæksprutter

32- PIZZA ORTOLANA (VEGETAR) (95,-)
tomat, ost og friske grøntsager

33- PIZZA NAPOLETANA (95,-)
tomat, ost, kapers, ansjoser og oliven

34- PIZZA SALAME (95,-)
tomat, ost, paprika, løg og italiensk salami

35- PIZZA ROMAGNA (98,-)
tomat, ost, parmaskinke, parmesanost, rucolasalat og olivenolie

36- PIZZA PAVAROTTI (95,-)
tomat, ost, oksekød, champignon og bacon

37- PIZZA ITALIANA (98,-)
tomat, ost, oksemørbrad, gorgonzola og løg

38- PIZZA RUSTICA (95,-)
tomat, ost, skinke, champignon, oliven, rejer og paprika

39- PIZZA CON SPAGHETTI (95,-)
Indbagt pizza med ost, skinke, spaghetti og kødsauce

* Familiepizza 40×40 cm. dobbelt pris

* EKSTRA TILBEHØR FRA 5,-

24- Bruschetta, 4 stk. (45,-)
hvidløgsbrød med fyld

 Friskbagt brød  (5,-)

PIATTI DI PESCE / FISKERETTER

41- Scampi al vino bianco (220,-)
kæmperejer i hvidvinssauce

42- Salmone al vino bianco (220,-)
laks i peber- og champignonsauce

* Serveres med friske grøntsager og dagens kartoffel

 

PIATTI DI CARNE / KØDRETTER

44- Filetto al gorgonzola (235,-)
oksemørbrad med gorgonzolasauce

46- Scaloppa alla contadina (235,-)
oksemørbrad dampet i vin med bacon og champignon i flødesauce

48- Filetto ai ferri (235,-)
oksemørbrad på grill med bearnaisesauce

49- Filetto Rossini (235,-)
oksemørbrad flamberet i cognac med specialsauce, frisk tomat, parmaskinke, rucolasalat og parmesanost

50- Filetto al Barolo (235,-)
oksemørbrad i barolorødvinssauce

51- Filetto (235,-)
oksemørbrad m/madagascarpeber og champignon i flødesauce

* Serveres med friske grøntsager og dagens kartoffel

Vores hvert måltid har sin egen unikke historie, vi ønsker at dele med dig

Åbningstider

Tirsdag – Søndag

1600 – 2200

Køkkenet lukker kl.21:30

Dumpen 7,
8800 Viborg

86 62 19 79

Ring til os
og bestil din mad 

86 62 19 79