TILBUDS-MENUER I VORES HYGGELIGE RESTAURANT
FORRET: Frit valg – Nr. 1, 4, 7 eller 8
HOVEDRET: Oksemørbrad, nr. 50 med rødvinssauce eller nr. 48 med bearnaisesauce eller nr. 51 med madagascarpeber og champignon i flødesauce
DESSERT: Nr. 55 Tiramisú
3 retter kun 320,-
FORRET: Frit valg – Nr. 1, 4, 7 eller 8
HOVEDRET: Pizza frit valg fra menukortet
2 retter kun 135,-
KOLD BUFFET
Skal bestilles i god tid. min. 10 kuverter
Kun 175,-
Pavarotti ud af huset menukort
ANTIPASTI / FORRETTER
1- Frutti di mare (80,-)
alt godt fra havet (kold marineret skaldyrstallerken)
2- Gamberetti gratinati (80,-)
gratinerede rejer i hvidvin og hvidløg
4- Rejecocktail (80,-)
5- Antipasto italiano (80,-)
forret med ægte italienske specialiteter
6- Carpaccio di Bresaola (80,-)
lufttørret oksefilet med parmesanost, olivenolie og citron
7- Caprese (80,-)
mozzarellaost, friske tomater og basilikum
8- Vitello tonnato (80,-)
marineret kalvefilet med krydret tunmousse
INSALATE / SALATER
9- Napoletana (65,-)
tomat, kapers, ansjoser og oliven
10- Alla Greca (75,-)
salat med fetaost, tomat, agurk, løg og oliven
* Serveres med brød og bruschetta
PASTE / NUDLER
11- PENNE CASARECCE (85,-)
makaroni med bacon, kødsauce, fløde og parmesanost
12- PENNE ALL’ ARRABBIATA (85,-)
makaroni med bacon, løg, tomatsauce, chili, hvidløg og parmesanost
12A- PENNE CON VERDURE (VEGETAR) (85,-)
med friske grøntsager i tomatsauce med parmesanost
13- SPAGHETTI MARINARA (86,-)
alt godt fra havet (skaldyr)
14- SPAGHETTI BOLOGNESE (84,-)
med kødsauce og parmesanost
15- SPAGHETTI CARBONARA (86,-)
med bacon, æg, parmesanost og fløde
16- SPAGHETTI AMATRICIANA (86,-)
med bacon, skinke, tomatsauce, hvidløg og parmesanost
17- PENNE AL SALMONE (88,-)
med laks, rejer, kaviar og fløde
18- TORTELLINI AL PESTO (86,-)
nudler fyldt med kød i basilikumsauce, fløde og parmesanost
19- TORTELLINI ALLA PANNA (86,-)
nudler fyldt med kød, flødesauce med skinke, champignon, æg og parmesanost
20- LASAGNA (86,-)
21- PENNE AL FILETTO (94,-)
strimler af oksemørbrad og løg i tomatsauce og parmesanost
* EKSTRA TILBEHØR FRA 6,-
GELATI / DESSERT
55- Tiramisú (65,-)
venetiansk specialitet
56- Istrøffel (65,-)
italiensk isspecialitet
BAMBINO / BØRENEMENU
(under 12 år)
58- Lasagna Bambino (65,-)
59- Pizza Bambino (65,-)
tomat, ost, skinke og pølser
60- Spaghetti Bambino (65,-)
med kødssauce
PIZZA
25- PIZZA MARGHERITA (75,-)
tomat og ost
26- PIZZA CAPRICCIOSA (84,-)
tomat, ost, skinke og champignon
27- PIZZA QUATTRO STAGIONI (86,-)
tomat, ost, skinke, champignon, oliven og artiskok
28- PIZZA TROPICALE (86,-)
tomat, ost, skinke og ananas
29- PIZZA PEPPERONI (86,-)
tomat, ost, pepperoni, champignon og skinke
30- PIZZA CARPACCIO (88,-)
tomat, ost, lufttørret oksefilet, parmesanost og rucolasalat
31- PIZZA MARINARA (88,-)
tomat, ost, rejer, krabbekød, muslinger og blæksprutter
32- PIZZA ORTOLANA (VEGETAR) (86,-)
tomat, ost og friske grøntsager
33- PIZZA NAPOLETANA (85,-)
tomat, ost, kapers, ansjoser og oliven
34- PIZZA SALAME (87,-)
tomat, ost, paprika, løg og italiensk salami
35- PIZZA ROMAGNA (88,-)
tomat, ost, parmaskinke, parmesanost, rucolasalat og olivenolie
36- PIZZA PAVAROTTI (88,-)
tomat, ost, oksekød, champignon og bacon
37- PIZZA ITALIANA (89,-)
tomat, ost, oksemørbrad, gorgonzola og løg
38- PIZZA RUSTICA (88,-)
tomat, ost, skinke, champignon, oliven, rejer og paprika
39- PIZZA CON SPAGHETTI (87,-)
Indbagt pizza med ost, skinke, spaghetti og kødsauce
* Familiepizza 40×40 cm. dobbelt pris
* EKSTRA TILBEHØR FRA 5,-
24- Bruschetta, 4 stk. (35,-)
hvidløgsbrød med fyld
PIATTI DI PESCE / FISKERETTER
41- Scampi al vino bianco (185,-)
kæmperejer i hvidvinssauce
42- Salmone al vino bianco (185,-)
laks i peber- og champignonsauce
* Serveres med friske grøntsager og dagens kartoffel
PIATTI DI CARNE / KØDRETTER
Oksemørbrad
44- Filetto al gorgonzola (185,-)
oksemørbrad med gorgonzolasauce
46- Scaloppa alla contadina (185,-)
oksemørbrad dampet i vin med bacon og champignon i flødesauce
48- Filetto ai ferri (185,-)
oksemørbrad på grill med bearnaisesauce
49- Filetto Rossini (185,-)
oksemørbrad flamberet i cognac med specialsauce, frisk tomat, parmaskinke, rucolasalat og parmesanost
50- Filetto al Barolo (185,-)
oksemørbrad i barolorødvinssauce
51- Filetto (185,-)
oksemørbrad m/madagascarpeber og champignon i flødesauce
* Serveres med friske grøntsager og dagens kartoffel