TILBUDS-MENUER I VORES HYGGELIGE RESTAURANT
FORRET: Frit valg – Nr. 1, 4, 7 eller 8
HOVEDRET:
Oksemørbrad
nr. 50 med rødvinssauce
nr. 48 med bearnaisesauce
nr. 51. Madagascarpeber og champignon i flødesauce
*Til kødretter serveres friske grønsager og dagens kartoffel
DESSERT:
Nr. 55 Tiramisu
Nr. 56 Istrøffel, Italiensk isspecialitet
2 retter 320,-
3 retter 370,-
Pizza eller pasta – fra menukortet incl. dessert
nr. 56 Italiensk istrøffel eller nr. 55 Tiramisú
kun 190,-
Pavarotti menukort
ANTIPASTI / FORRETTER
1- Frutti di mare (110,-)
alt godt fra havet (kold marineret skaldyrstallerken)
2- Gamberetti gratinati (99,-)
gratinerede rejer i hvidvin og hvidløg
4- Rejecocktail (99,-)
5- Antipasto italiano (110,-)
forret med ægte italienske specialiteter
6- Carpaccio di Bresaola (110,-)
lufttørret oksefilet med parmesanost, olivenolie og citron
7- Caprese (99,-)
mozzarellaost, friske tomater og basilikum
8- Vitello tonnato (110,-)
marineret kalvefilet med krydret tunmousse
INSALATE / SALATER
9- Napoletana (95,-)
tomat, kapers, ansjoser og oliven
10- Alla Greca (95,-)
salat med fetaost, tomat, agurk, løg og oliven
* Serveres med brød og bruschetta
PASTE / NUDLER
11- PENNE CASARECCE (135,-)
makaroni med bacon, kødsauce, fløde og parmesanost
12- PENNE ALL’ ARRABBIATA (135,-)
makaroni med bacon, løg, tomatsauce, chili, hvidløg og parmesanost
12A- PENNE CON VERDURE (VEGETAR) (135,-)
med friske grøntsager i tomatsauce med parmesanost
13- SPAGHETTI MARINARA (140,-)
alt godt fra havet (skaldyr)
14- SPAGHETTI BOLOGNESE (135,-)
med kødsauce og parmesanost
15- SPAGHETTI CARBONARA (145,-)
med bacon, æg, parmesanost og fløde
16- SPAGHETTI AMATRICIANA (135,-)
med bacon, skinke, tomatsauce, hvidløg og parmesanost
17- PENNE AL SALMONE (147,-)
med laks, rejer, kaviar og fløde
18- TORTELLINI AL PESTO (140,-)
nudler fyldt med kød i basilikumsauce, fløde og parmesanost
19- TORTELLINI ALLA PANNA (140,-)
nudler fyldt med kød, flødesauce med skinke, champignon, æg og parmesanost
20- LASAGNA (135,-)
21- PENNE AL FILETTO (147,-)
strimler af oksemørbrad og løg i tomatsauce og parmesanost
* EKSTRA TILBEHØR FRA 6,-
ZUPPE / SUPPER
22- Zuppa di pomodoro (90,-)
tomatsuppe
23- Tortellini in brodo (90,-)
nudler fyldt med skinke i hønsekødssuppe, serveres med brød og bruschetta
Ekstra brød (5,-)
24- Bruschetta, 4 stk. (55,-)
hvidløgsbrød med fyldt
PIZZA
25- PIZZA MARGHERITA (105,-)
tomat og ost
26- PIZZA CAPRICCIOSA (125,-)
tomat, ost, skinke og champignon
27- PIZZA QUATTRO STAGIONI (135,-)
tomat, ost, skinke, champignon, oliven og artiskok
28- PIZZA TROPICALE (135,-)
tomat, ost, skinke og ananas
29- PIZZA PEPPERONI (135,-)
tomat, ost, pepperoni, champignon og skinke
30- PIZZA CARPACCIO (140,-)
tomat, ost, lufttørret oksefilet, parmesanost og rucolasalat
31- PIZZA MARINARA (140,-)
tomat, ost, rejer, krabbekød, muslinger og blæksprutter
32- PIZZA ORTOLANA (VEGETAR) (135,-)
tomat, ost og friske grøntsager
33- PIZZA NAPOLETANA (135,-)
tomat, ost, kapers, ansjoser og oliven
34- PIZZA SALAME (140,-)
tomat, ost, paprika, løg og italiensk salami
35- PIZZA ROMAGNA (140,-)
tomat, ost, parmaskinke, parmesanost, rucolasalat og olivenolie
36- PIZZA PAVAROTTI (135,-)
tomat, ost, oksekød, champignon og bacon
37- PIZZA ITALIANA (145,-)
tomat, ost, oksemørbrad, gorgonzola og løg
38- PIZZA RUSTICA (140,-)
tomat, ost, skinke, champignon, oliven, rejer og paprika
39- PIZZA CON SPAGHETTI (135,-)
Indbagt pizza med ost, skinke, spaghetti og kødsauce
* PR. PERSON, PIZZA KAN IKKE DELES
* EKSTRA TILBEHØR FRA 5,-
PIATTI DI PESCE / FISKERETTER
41- Scampi al vino bianco (240,-)
kæmperejer i hvidvinssauce
42- Salmone al vino bianco (240,-)
laks i peber- og champignonsauce
* Serveres med friske grøntsager og dagens kartoffel
PIATTI DI CARNE / KØDRETTER
Oksemørbrad
44- Filetto al gorgonzola (250,-)
oksemørbrad med gorgonzolasauce
46- Scaloppa alla contadina (250,-)
oksemørbrad dampet i vin med bacon og champignon i flødesauce
48- Filetto ai ferri (250,-)
oksemørbrad på grill med bearnaisesauce
49- Filetto Rossini (250,-)
oksemørbrad flamberet i cognac med specialsauce, frisk tomat, parmaskinke, rucolasalat og parmesanost
50- Filetto al Barolo (250,-)
oksemørbrad i barolorødvinssauce
51- Filetto (250,-)
oksemørbrad m/madagascarpeber og champignon i flødesauce
* Serveres med friske grøntsager og dagens kartoffel
GELATI / DESSERT
52-Frittelle al Gelato (85,-)
pandekager med vaniljeis og syltetøj
54- Gelato misto (85,-)
italiensk iscocktail med chokolade og flødeskum
55- Tiramisú (90,-)
venetiansk specialitet
56- Istrøffel (90,-)
italiensk isspecialitet
FORMAGGI / OSTESPECIALITETER
57- Gorgonzola (95,-)
italiensk ostespecialitet serveret med friskbagt brød og bruschetta
BAMBINO / BØRENEMENU
(under 12 år)
58- Lasagna Bambino (80,-)
59- Pizza Bambino (80,-)
tomat, ost, skinke og pølser
60- Spaghetti Bambino (80,-)
med kødssauce
62- Gelato Bambino (65,-)
is med chokoladesauce og flødeskum
SPIRITUS
Grappa, 2 cl. (39,-)
Sambuca, 2 cl. (39,-)
Martini, 4 cl. (39,-)
Campari, 2 cl. (39,-)
Amaretto, 2 cl. (39,-)
Whisky, 2 cl. (39,-)
Limoncello, 2 cl (39,-)
Malfy Gin, citrus, 2 cl. (39,-)
Malfy Gin, citrus, incl. Tonic vand, 4 cl. (79,-)
CAFFE
Dansk Kaffe. (24,-)
Italiensk Mocca, kande, 2 pers (49,-)
Italiensk Mocca, kande, 4 pers (79,-)
Cappucino (35,-)
Espresso (25,-)
Irish Coffee, 2 cl. (59,-)
BIRRA E ACQUA
Tuborg, 0,3/0,5 l (35,-/55,-)
Classic, 0,3/0,5 l (40,-/60,-)
Alkoholfri øl (34,-)
Peroni, 0,5 l Gran Riserva. (85,-)
Grimbergen (60,-)
1664 Blanc (60,-)
Viborg Bryghus, IPA 0,5 l (85,-)
Sodavand, lille/stor (32,-/49,-)
Appelsinjuice (32,-)
Æblemost (32,-)
Lemon (32,-)
Danskvand 0,25 l (32,-)
Stor Danskvand 0,5 l San Pellegrino (49,-)
Ad libitum isvand fra hanen
Pr. person 29,-
GIN
4 cl. Malfy gin con limone og tonic (85,-)
Frisk gin fra Torino destilleret med citroner fra Amalfikysten.
God aperitif
MOUSSERENDE HVIDVIN / ROSÉVIN
Le Manzane Prosecco Conegliano-Valbobbiadene
DOCG Spumante Brut (280,-)
Tør, behagelig, frugtig, drikkevenlige bobler
ROSATO / ROSÉVIN
Bardolino Chiaretto DOC ”Gorgo” (250,-)
Meget elegant og delikat rosévin fra Garda-søens bredder. Dejlig
mundrensende frugtsyre. Lys pink farve – men smagen er bevaret. Stor
elegance. Passer til forretter, pizza og pastaretter.
VINO BIANCO / HVIDVIN
ROSATO / ROSÉVIN
1 glas husets vin (75,-)
½ flaske husets vin 37,5 cl (139,-)
1 flaske husets vin (210,-)
Pinot Grigio IGT Veneto ”Gorgo” (250,-)
Den populære drue Pinot Grigio giver en meget behagelig frugtig hvidvin, som de fleste kan lide.
God renhed i den frugtige smag, som giver indtryk af citrus, pære og æble. Glimrende aperitif samt til retter og salater med fisk, skaldyr og lyst kød.
Vermentino di Sardegna DOC ”I Fiori” (250,-)
Vermentino di Sardegna er det mest udbredte DOC-område på Sardinien. Det er en folkelig vin, der er behagelig og velsmagende. ”I Fiori” er lavet på udvalgte druer. Farven er strågul med grønlige toner og den er fuld af smag og smager frisk og livlig. Kroppen er blød og fremstår frugtig og blomsteragtig. Den passer godt til diverse forretter, specielt fisk m.v.
Bianco di Custoza DOC ”San Michelin” (255,-)
”San Michelin” er som noget specielt fremstillet af senere høstede druer, for at give den en mere dyb aroma og en fyldigere smag. Endvidere er ”San Michelin” en enkeltmarksvin fra ideelle jordbundsforhold – stenet sandjord. Til vinen hører også en lille historie om retten til at måtte bruge navnet Michelin. Der skulle 6 års retssag til før Gorgo måtte bruge navnet på sin vin. Gorgos ”San Michelin” – navn stammer fra den oldgamle kirke, hvor vinmarken ligger.
VINO ROSSO / RØDVIN
1 glas husets vin (75,-)
½ flaske husets vin 37,5 cl (139,-)
1 flaske husets vin (210,-)
Corvina Veronese IGT ”Corte Agnella” (250,-)
Corvina er en udbredt rød drue i Valpolicella-dalen nord for Verona. Den bruges ofte til Valpolicella og Amarone. Corte Agnella er rendyrket Corvina når det er bedst. God kvalitet til pengene. Fadlagres i 12 måneder. Krydret duft. Tør, blød og fyldig. Behagelig eftersmag. Ideel til pastaretter, fjerkræ, lam, rødt kød og ost.
Bardolino Superiore DOCG ”Gorgo” (255,-)
Podere Monte Maggiore er en af de mest elegante vine vi kan byde på. Duften er fin og elegant. Smagen er meget harmonisk, intens og vedvarende – fyldt med dejlige aromatiske indtryk. Den egner sig til forskellige pastaretter eller letkrydrede kødretter.
Cannonau di Sardegna DOC ”I Fiori” Pala (255,-)
Cannonau er Sardiniens folkelige vin, der dyrkes på hele øen. ”I Fioris” druer er strengt udvalgte og temperaturstyret gæring med efterfølgende lagring i et halvt år på cement- og ståltanke. Farven er intens mørk rubinrød og smagen er meget fyldig og harmonisk. Passer perfekt til lam, lyst kød og pastaretter.
Barbera d’Asti DOCG ”Stella Rossa” (265,-)
Vinen lagrer i egefade i 8 måneder. Farven er næsten lilla med granatrøde refleksioner. Vinens duft siger violer og kirsebær. Smagen er tør, komplet og fyldig, med en livlig, men præcis synlighed og velstrukturerede tanniner. Passer til steg, vildt, svinekød, stærke oste og risotto.
VINO ROSSO / RØDVIN
Valpolicella Cl. Sup. DOC ”Ripasso” (299,-)
Denne vin er lavet på ”Ripasso”. Ripasso giver større smag og komplexitet. Smagen er rund og blød med god fylde og en let sødme af kirsebær. Passer til stort set alle kød- og pastaretter. En flot og behagelig vin på alle måder.
Valpolicella Cl. Sup. ”Catarina Zardini” (345,-)
”Catarina Zardini” Valpolicella Classico DOC fremstilles på let tørrede druer i 20 dage. Denne metode kaldes for ”appassimento” – lidt finere end ripasso. Den normale og efterhånden meget velkendte ”Ripassometode” er således ikke taget i brug her. ”Catarina Zardini” er lagret i et år på store slavonske egefade, og derefter 6 måneder på flaske. Passer til kraftige pastaretter og krydrede kødretter.
Chianti Colli Senesi Riserva DOCG. (350,-)
Fyldig og mørk Chianti Riserva fra det sydlige Toscana i Siena bakker. Druerne er 90%
Nebbiolo Lange DOC Cascina Adelaide (370.-)
Rubinrød med lette brunlige nuancer. Næsten er sødmefuld med blomme, rosin, mint, læder, tjæle og en meget indbydende varme.
Blød og cremet smag med stor saftighed og balanceret tyngde.
Klassisk smag. Utroligt velafstemt og kraftfuld med en lang, tanninholdig finale. Passer til kraftige kød- og pastaretter.
Amarone della Valpolicella Classico DOCG (550.-)
Denne præstentiøse rødvin fra Valpolicella-dalen og som er produceret på bl.a tørrede Corvina-druer, er komplex, kraftig, blød og velsmagende. For at give vinen kraft og fylde dyrkes druerne på marker med lavt udbytte. Amarone er en af de helt store klassiske italienske vine, der forstår at spille med musklerne. Passer til kraftige kødretter.